Elkészítés: A lisztet, szódabikarbónát, fahéjat, sütőport összekeverjük.
Majd a tojássárgáját, vajat, tejet, kefírt, cukrot összedolgozzuk. A tojásfehérjéket habbá /ekkor pici sót tegyünk bele/ verjük, a banánokat villával összetörjük. A vajas masszába fokozatosan belekeverjük a lisztes keveréket, majd a banánokat, és végül a habot is, óvatosan. Kivajazott muffinformába töltögetjük. Előmelegített sütőben, kis lángon kb. 20 perc alatt megsül. Az első 15 percben ne nyissuk ki a sütőt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.