Előkészítés: A croissant-okat kis darabokra vágjuk. A banánt meghámozzuk, felkarikázzuk. A mandulaforgácsot zsiradék nélkül világosra pirítjuk. A vaníliarudat kettéhasítjuk, kikaparjuk.
Elkészítés: A tejet felforraljuk a vaníliával, a rudat kidobjuk. A tojást elkeverjük a cukorral, és ráöntjük a forró tejet. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a croissant-darabokat, a mandulát és a fahéjat. Végül óvatosan beleforgatjuk a banánt. Kivajazunk négy, kb. 10 cm átmérőjű szufléformát (porcelántálkát), és beletöltjük a banános masszát. Forró vízfürdőbe állítjuk, és 25-30 percig főzzük. Forrón kiborítjuk a formából, és hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a borkását: a citromlevet felforraljuk 1,25 dl vízzel, a cukorral, és kihűtjük. Belekeverjük a bort, és egy órára a hűtőbe tesszük. majd a mélyhűtőbe tesszük, és gyakran megkeverve kásává fagyasztjuk. A csokoládéöntethez a csokoládét kis darabokra tördeljük. A tojássárgáját a cukorral elkeverjük, hozzáadjuk a fehérbort. Vízfürdőbe állítjuk, és sűrűre főzzük. Még melegen belekeverjük a csokoládét. Tálaláskor tányérra szétosztjuk a csokoládéöntetet, egy-egy pudingot és egy-egy gombóc borkását teszünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.