Egy tálban elkeverjük a lisztet és a kétféle cukrot 1 csipet sóval. Adjuk hozzá a tojást és a felkockázott vajat. Robotgép dagasztókarjával összedolgozzuk kissé, majd kézzel morzsoljuk el a tésztát.
A barackokat megmossuk, félbevágjuk, és kimagozzuk. Felszeleteljüka gyümölcsöt, majd elrendezzük egy kivajazott tűzálló tálban. Egyenletesen elosztjuk a gyümölcsrétegen a tésztamorzsát, majd az egészet 200 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Langyosan tálaljuk. Friss tejszínhab vagy vaníliafagyi illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.