Elkészítés: Először a krémet praktikus elkészíteni: a pudingot megfőzzük a cukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel, hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a tejfölt és a fél citrom levét.
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, és kézi habverővel alaposan kikeverjük. Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk, és ebbe öntjük a tésztát. A krémből kanállal szigeteket halmozunk a még sületlen tésztára, és megszórjuk apró kockára vágott barackkal.
Így tesszük a sütőbe, ahol nagyjából 20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.