Elkészítés: Fél liter tejből a szokásos módon sűrűre főzött vanílliás pudingot készítünk, majd hűlni hagyjuk.
Egy edénybe átszitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a sütőport, a sót és a cukrot. Egy másik tálban elkeverjük a túrót az 5 evőkanál tejjel, a vajjal, a tojással és a vaníliás cukorral. A két tál tartalmát összeborítjuk, és kicsit lágyabb tésztát gyúrunk. Pihentetés nélkül lisztezett munkafelületen rudat formázunk belőle, és 8-9 darabra vágjuk.
A darabokat tenyérnyi nagyságúakra lapogatjuk, majd a közepükben mélyedést alakítunk ki. A mélyedésekbe 2 evőkanál vaníliás pudingot és 1-1 félbevágott sárgabarackot teszünk.
175 fokra előmelegített sütőben 18-20 perc alatt aranysárgára sütjük.
Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.