Elkészítés: Kerek piskótát sütünk a hagyományos módon. Ha kihűlt, félbevágjuk, 2 lappá.
A túrót villával jól összetörjük, elkeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a citrom levét és a reszelt héját. A tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a túrót.
Megtöltjük a piskótát a krémmel, majd kívülről is bevonjuk. A tetejére vékony szeletekre vágjuk az őszibarackot, körberakjuk vele, majd leöntjük a zselatinnal. Pár órára hűtőbe tesszük.
Nagyon finom, nem túl édes, könnyű édesség!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.