Elkészítés: Egy kicsi tortaforma (Ø18cm) alját kibélelem sütőpapírral. A szoba-hőmérsékletű margarint (nem olvasztom!) és a mézet robotgéppel összekeverem. Ha kész, hozzáöntöm a darált kekszet, kézzel jól összegyúrom, majd egyenletesen szétosztom a forma alján, lenyomkodom. Hűtőbe teszem dermedni.
A túrót krémesítem turmix-szal vagy aprítógéppel, és egy mély tálba teszem. A pudingot megfőzöm 3 evőkanál cukorral és a tejszínnel: egy kis tejszínnel és a cukorral csomómentesre keverem a port, majd felöntöm a maradék tejszínnel, ezután felteszem a gázra főni. Nagyon hamar besűrűsödik! Ha már sűrű, akkor lezárom alatta a gázt, és még fél percig gyorsan keverem, hogy krémes legyen. A kész pudingot a túróhoz öntöm, és a robotgép dagasztó keverőjével összekeverem. Ízlés szerint lehet még tenni bele cukrot, bár nekem jobban ízlik, hogy kicsit érezni a túró savanykás ízét. :)
Kb. 4 fél barackot felkockázok, beleforgatom fakanállal a túrós krémbe, majd a formába öntöm. A tetejét szintén barackkal díszítem, majd áttetsző tortazselével vonom be.
Az utolsó és legfontosabb lépés: még mielőtt más lecsapna rá, a nagy mély tálból ki kell kanalazni a maradékot! Nyamm! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.