Előkészítés: A báránybordákat megmossuk, konyhai papírtörlővel leszárítjuk, sóval, borssal bedörzsöljük, és lisztben megforgatjuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, és felkarikázzuk. A hagymát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és összetörjük.
Elkészítés: Nagy serpenyőben felforrósítjuk a margarint, a hús mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük benne, majd kiszedjük, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a hagymát. A burgonya felét tűzálló tálba terítjük, rátesszük az üvegesre pirított hagyma felét. Megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fokhagymával, a fűszerekkel, ráfektetjük sorban a bordákat. Ezután betakarjuk a maradék burgonyával, hagymával, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, leöntjük a levessel, és lefedjük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A lefedett tálat tűzre tesszük, felforraljuk, majd a sütőben kb. 1 óra alatt készre pároljuk. Forrón, különböző savanyúságokkal, salátákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.