Előkészítés: A bárányhúst megmossuk, megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A répát meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Vajon megpirítjuk a húst, hozzáadjuk a hagymát, a sárgarépát, és néhány percig pirítjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a rizst, és azt is kissé megpirítjuk. Felöntjük a forrásban lévő húslevessel, majd takarékra vesszük, és szorosan lefedve addig főzzük, amíg a rizs megpuhul, és az összes folyadékot beszívja (kb. 20 perc). Belekeverjük a mazsolát, visszatesszük a fedőt, és néhány percig állni hagyjuk, amíg a mazsola is megpuhul. A petrezselymet leöblítjük, összevágjuk. Hagymaszeletekkel és petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 193 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.