Elkészítés: A rizst kétszeres mennyiségű vízzel (a szokásos módon) készre főzzük. (Ha van maradék rizs, gyorsabban megy az elkészítés.) A kész rizsre öntjük a tejszínt, és lefedjük, hogy magába szívja. (Ha maradék, akkor felmelegítjük, és állni hagyni.) A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájába rakjuk a pudingot és ízlés szerint cukrot. Pici tejjel kikeverjük, belerakjuk a mazsolát, a kicsit kihűtött rizst és a közben habbá vert fehérjét. Egy jénait kivajazunk, megszórjuk zsemlemorzsával, és beleöntjük a rózsaszín masszát. Forró sütőben készre sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.