Elkészítés:
1. A csirkemell filéket kettévágjuk, kiklopfoljuk, besózzuk, állni hagyjuk kb. 30 percig, majd megszórjuk grillfűszerrel.
2.) Minden szeletre rásimítunk 1 szelet bacont és néhány bazsalikomlevelet, majd feltekerjük.
3.) A tekercset vastagon felszeleteljük, és a csigákat keresztben a saslik rudakra szúrjuk. Tehetünk elé-mögé: cukkínit, gombát, szalonnakockákat, vörös és lilahagymát.
4.) Sütőben kb. 200 fokon, 25-30 perc alatt lesz kész. Grillsütőn sokkal hamarabb átpirul!
Elkészítés: (magyaros saslik rudakat)
1.) A magyaros saslik rudakat úgy állítottam össze, hogy vörös és lilahagyma cikkeket baconba tekertem, majd csípős parasztkolbász karikák, gomba és szalonna következtek.
2.) A saslik rudak alá, a tepsibe, besózott és grillfűszerbe forgatott cukkínit és padlizsánszeleteket tettem, ezek a saslikokból lecsöpögő lében csodásan átsültek.
3.) A sültekhez zöldsalátát és sajtos kiflit kínáltam - minden az utolsó falatig elfogyott...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.