Elkészítés: Néha vágok a leves alá egy kis fej vöröshagymát, de anélkül is működik. Ha teszek, akkor apróra kockázom, és kevés olajon üvegesre párolom. Hozzáadom a komzerv paradicsomot a levével együtt, megszórom 1 kiskanál cukorral, hozzáadom a paradicsompürét, a fokhagymát, sózom, borsozom, bazsalikommal ízesítem, felöntöm egy pohár vízzel, és fedő alatt puhára főzöm.
Ha már minden puha, felöntöm 1 liter vízzel, felfőzöm, turmixolom, ha szükséges, tovább fűszerezem, majd elzárom a tűzhelyet és tálalom. Reszelt sajttal, pirítóssal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.