Elkészítés: A penne tésztát sós vízben kifőzzük és leszűrjük.
Kevés olajon 2 csapott evőkanál lisztből világos rántást készítünk, ebbe öntjük a tejszínt, a tejfölt, a fűszereket és a sajtot. Addig főzzük, amíg a sajt el nem olvad. A végén kis vizet vagy tejet is önthetünk bele, hogy sok mártást kapjunk.
Kivajazott jénai tálba beleöntjük a tészta felét, erre az összekockázott sonkát, majd a mártás felét, végül a tészta másik részét és a maradék mártást. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal és bazsalikommal. Sütőben 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.