Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk. A paradicsomot 1 percre forrásban lévő vízbe tesszük, így könnyen lejön a héja. A csirkecombokat félbevágjuk.
Serpenyőben olívaolajat hevítünk, és a csirkecombokat előpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, végül kevés ételízesítővel megszórjuk. Ha megpirult, félretesszük.
Egy közepes tepsibe olívaolajat öntünk, és a főtt egész burgonyákat sorban belerakjuk. A burgonyák közepét hüvelykujjunkkal jól benyomkodjuk, és meglocsoljuk olívaolajjal. Az egész paradicsomokat és a csirkecombokat
felváltva belerakjuk a tepsibe, majd sózzuk, borsozzuk. A bazsalikomleveleket egyenletesen rászórjuk.
Előmelegített sütőben (200 fok) 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.