Elkészítés: Elkészítjük a hollandi mártást, amit felhasználásig melegen tartunk.
A zsemlét vagy bucit félbevágjuk, és olivaolajon picit megpirítjuk mindkét oldalát a sonkaszeletekkel együtt.
Buggyantott tojást készítünk: ehhez 2 lábasban kell vizet forralnunk. Az egyikbe ecetet teszünk, a másikba sót. Az ecetes vizet felforraljuk, és az előzőleg felütött tojásokat (egyesével) nagyon óvatosan, vigyázva, hogy a sárgája egyben maradjon, egy szedőkanálba átöntjük. A lábas alatt mérsékeljük a hőt, és a szedőkanállal együtt néhány másodpercig a vízben tartjuk, majd lassan a vízbe csúsztatjuk a tojást. A kanállal a fehérjét alakíthatjuk még, és kb. 3 percig főzzük a gyöngyöző vízben, Amikor letelt az idő, kiszedjük a tojásokat, és a sós vízbe mártjuk őket néhány másodpercig. Ezáltal nem lesznek ecet ízűek.
A megpirított bucik felére teszünk 2-2 szelet sonkát, majd 1-1 darab tojást. Meglocsoljuk a fenséges hollandi mártással, és frissen őrölt borssal megszórjuk, majd rátesszük a buci másik felét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.