Elkészítés: Tészta elkészítéséhez a cukrot az 5 tojássárgájával és az 5 evőkanál vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a 21 dkg lisztet és az 1 csomag sütőport, ezt jól elkeverjük. Az 5 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a kakóport, és ezt a kakaós tojásfehérjét hozzáadjuk a masszához. Előmelegített sütőben megsütjük. A krémhez a lisztet, a cukrot, a kakóport és a kávét sűrű krémmé főzzük, majd hozzáadjuk a margarint. Ha kihűlt krém, habverővel felkeverjük. A mázhoz a csokit a vajjal gőz felett felolvasztjuk. A kihűlt tésztára rákenjük a krémet, majd ráöntjük a csokimázat, és hűvös helyre vagy hűtőbe rakjuk. Háromszögekre vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.