Elkészítés: A feldarabolt galambokat húslevesszerűen kb. 4 liter vízben feltesszük főni, fűszerezzük sóval, babérlevéllel.
Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a megtisztított, ízlés szerint darabolt zöldségeket és a birsalmát, majd készre főzzük.
A gombócokhoz a túrót áttörjük, a tojással, a liszttel, kevés sóval és a finomra vágott kaporral jól összegyúrjuk. Amikor simára dolgoztuk, vizes kézzel apró gombócokat formázunk belőle, és belefőzzük a levesbe.
Végül a galamblevest behabarjuk a liszt és tejföl keverékével. Citromkarikával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.