Elkészítés: A főtt tojásokat kettévágom, kiveszem a sárgájukat és egy tálban szétmorzsolom. Belerakom a vajat és a fűszereket is, alaposan öszekeverem egy villa segítségével. A lila- és fokhagymát apróra vágom, azt is a tálba teszem.
A száraz kenyereket egy zacskóban nyújtófa segítségével durvára töröm, majd megáztatom egy kis tejben. Ha puha, a többi hozzávalóhoz adom. Végül jöhet a sajt! Akkor jó, ha formázható masszát kapok, ami nem esik szét morzsákra, darabokra.
A tojások közepére kis halmokat helyezek. Össze is nyomkodom kissé, hogy még jobban tartsa magát. (Aztán a sütőben megolvadó sajt úgyis összefogja őket.) Ami nem fér a tojásokba, abból kis gombócokat formázok, és azt is a tálba teszem.
190-200 fokon addig sütöm, amíg a sajt olvadni nem kezd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.