Elkészítés: Pirítsd meg a hagymát és a fokhagymát olajon. Húzd félre, tedd bele a curryt, a kurkumát, keverd el, majd tedd még bele a citromlevet, a kevés cukrot, sót és borsot. A kenyeret áztasd be egy kevés tejbe, hagyd, hogy megszívja magát.
A darált húst néhány perc alatt kevés olajon néhány kanál forró vízzel pirítsd morzsássá, add hozzá a beáztatott kenyeret, majd a hagymás masszát. Keverd hozzá a kissé felvert tojást, a mazsolát és a reszelt citromhéjat.
Simítsd bele a masszát egy kivajazott formába, nyomkodd bele a manduladarabkákat, és fektesd rá a babérleveleket.
Süsd lefedve 1 órán át 170 fokon légkeveréssel. Az 1 óra leteltével csorgasd rá a tejjel elkvert tojást, majd süsd még fél óráig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.