Elkészítés: A tésztához a tojássárgáját a porcukorral jól kikeverjük és hozzáadjuk a forró vizet. A lisztet a darált dióval és a sütőporral elkeverjük, hozzátesszük a masszához, és belekeverjük a keményre vert fehérjehabot is. Mint a piskótát, úgy sütjük, közepes méretű tepsiben.
A krémhez a margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, végül apránként az erős, főzött kávét.
A kihűlt tészta tetejére kenjük a krémet, arra pedig a pirított, durvára vágott diót szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.