A bodzavirágok vastagabb levélbordáit levágjuk. A virágokat hideg vízbe mártjuk, majd lecsepegtetjük.
Egy 5 literes üvegbe vagy edénybe tesszük a cukrot, hozzáadjuk a megmosott és héjastól felkarikázott citromot, rászórjuk a citrompótlót és a citromsavat. Felöntjük annyi vízzel, hogy az edény tele legyen. Kissé átkeverjük, hogy a cukor gyorsabban olvadjon, majd hozzáadjuk a virágokat és a rózsaszirmokat.
Tányérral vagy fedővel letakarjuk, és hűvös helyen 1-2 napig állni hagyjuk, majd leszűrjük és üvegekbe töltjük. Jól lehűtve, ásványvízzel hígítva fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.