Elkészítés: A húst pörköltnek főzzük meg közepesen puhára. A savanyított káposztát kaporral fűszerve félpuhára főzzük. Mindkettőt tegyük egy nagyobb lábosba, finoman keverjük össze, adjuk hozzá a bögre rizst, a rizs másfélszeresének megfelelő forró vizet, és lefedve először lassú tűzön 2-3 percig főzzük, majd a tűzről levéve várjuk meg, míg a rizs puhára párolódik. Utána tegyük tepsibe, szórjuk meg törött borssal, esetleg csípős paprikával, borítsuk be alufóliával, és süssük át a sütőben. Krumligombóccal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.