Elkészítés: A tasakon szereplő leírás szerint elkészítjük a bolognai
ragut, vigyázva, hogy kevesebb vízzel, jó sűrűre főzzük.
A pulykamellszeleteket ezzel a raguval megtöltjük, feltekerjük, hústűvel rögzítjük. Lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatva panírozzuk, forró olajban kisütjük. Ha kész, reszelt sajttal megszórjuk. Sült burgonyával tálaljuk.
S hogy mi köze a sütőhöz? Meleg sütőben tartjuk, míg a
család többi tagja haza nem ér ebédelni/vacsorázni. :) S így
a sajt is szépen ráolvad az ételre. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.