Elkészítés: A spagetti tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, leöblítjük.
A 2 db sárgarépát és a fehérrépát is nagylyukú reszelőn lereszelünk.
A zellerszárat apróra daraboljuk.
1 nagy fej hagymát kevés olajon megdinszteljük, rátesszük a húst, amit fehéredésig kevergetve pirítunk, majd rátesszük a zöldségeket, és azokat is lepirítjuk egy kicsit. Sózzuk, borsozzuk, a fokhagymát ráreszeljük. Ízesíthetjük rozmaringgal, bazsalikommal. Megint megkevergetjük, és ekkor adjuk hozzá a meghámozott paradicsomot vagy paradicsompürét. Elkeverjük, lefedjük, és kis lángon, lassan főzni kezdjük, közben megkeverjük. Ha nagyon elfőné a levét, akkor kevés vízzel, esetleg vörösborral pótoljuk. Akkor van kész, ha kóstoláskor úgy érezzük, hogy teljes harmónia alakult ki a fazékban főzött résztvevők között.
Spagettivel, reszelt sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.