Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, a cukkinit felkockázzuk. 2 evőkanál olajon megpároljuk hagymát, majd a húst is hozzáadjuk, amikor kifehéredett, hozzáadjuk a cukkinit, majd felöntjük a paradicsomlével. Hozzáadjuk a fűszereket, kevergetve felforraljuk, majd gyenge tűzön készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A réteslapoat négyzetekre vágjuk, a közepére helyezünk a raguból, megszórjuk reszelt sajttal, majd táskákat-rétesrudakat formázunk belőlük. A rétesek tetejét is megkenjük olajjal, megszórjuk sajttal vagy köménnyel.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.