Elkészítés: A szitán áttört túrót összegyúrjuk a tojásokkal, a porcukorral, a reszelt citromhéjjal, egy csipet sóval, a liszt és a búzadara keverékével. A masszát hűtőszekrényben fél órát pihentetjük,
majd forrásban lévő vízbe vizes kézzel közepes nagyságú gombócokat szaggatunk belőle, és kifőzzük.
A borhabhoz a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. 2 dl bort elkeverünk a tojássárgával és a liszttel, majd a fahéjjal és a citrom héjával. Felforraljuk a megmaradt 1 dl bort, és a tojássárgás krémhez adjuk. Vízgőzön felfőzzük, majd a vaníliás cukrot is belekeverjük.
A tojássárgás borhabot óvatosan a felvert fehérjéhez keverjük, a gombócokra kanalazzuk, és áztatott mazsolával megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.