Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd mindkét oldalán megsózzuk, megborsozzuk, és kevés olajon vagy grillserpenyőben minden szeletet megsütünk.
Ugyanabban a serpenyőben a megmaradt zsiradékon a tejfölt összekeverjük az elkapart csirkemájjal, majd hozzádaraboljuk az előzőleg beáztatott zsemlét, a petrezselyemzöldet, a borsot, a tojást, majd a reszelt sajt felét. Lehúzzuk a tűzről, majd addig keverjük, míg csomómentes keveréket nem kapunk.
Az előzőleg megsült húsok tetejére halmozzuk, tepsibe tesszük. A maradék sajttal megszórva sütőbe toljuk, ahol 10-15 perc alatt készre sül. Mivel a hús és a tetején lévő ragu is előzőleg meg lett sütve, csak pár perc kell, hogy elkészüljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.