Előkészítés: A borjúhúst leszeljük, picit megnyomkodjuk és megsózzuk, megborsozzuk. A parmezánt lereszeljük. A zöldségeket (kaliforniai paprikák, paradicsom, hagyma, zeller, cukkini) megmossuk és apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: 1. A borjúszeletekre 1-1 levél bazsalikomot teszünk.
2. A tojásokat habosra verjük, beletesszük a reszelt parmezánt.
3. A húsokat a lisztbe forgatjuk, majd a parmezános tojásba, és kevés forró olajon 2-2 perc alatt szép aranyszínűre sütjük.
4. A tésztát kifőzzük.
5. Amíg a tészta fő, az apró kockára vágott zöldségeket 4 evőkanál olívaolajon kicsit átforgatjuk 1-2 perc alatt, finomra vágott bazsalikomlevelet adunk hozzá.
6. A zöldségraguval megtöltjük a kifőtt kagylótésztákat, és köretként a hús mellé tálaljuk.
7. A maradék zöldséget a húsokra és a tésztára kanalazzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.