Elkészítés: A húst a hártyáitól megtisztítva közepes nagyágú kockákra vágom.
A vöröshagymát finomra vágom, és a felhevített zsiradékon megfonnyasztom. Rászórom a pirospaprikát, és máris kevés vízzel felengedem, majd zsírjára sütöm, így kapja meg az élénk piros színt. Ezután kisebb adagokban beleteszem a húst, és jól átforgatom, lefedem, megvárom, míg a hús levet enged, ha szükséges, felengedem annyi vízzel, hogy éppen ellepje a húst. Sózom és hozzáadom az ízesítőket, fedő alatt, gyenge lángon lassan párolom, ha szükséges, kevés vizet öntök alá, hogy a hús saját levében pörkölődhessen.
Ha a hús megpuhult, a lisztes vajjal sűrítem. A tejföl és tejszín egy részével beforralom, majd a maradékkal tálaláskor meglocsolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.