Elkészítés: A húst megtisztítjuk, kb. 8 dkg súlyú szeletekre vágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és a feltét elkészítéséig hűtőbe tesszük.
A paradicsomot, a paprikát és a gombát felszeljük, kevés olívaolajon a zöldfűszerekkel - bazsalikom, oregáno, kakukkfű, petrezselyem - megpirítjuk és félretesszük.
A húst kivesszük a hűtőből, teflonos edényben zsiradék nélkül kérget sütünk rá, ez kb. 10-15 másodperc. Tepsibe kevés olívaolajat öntünk, ebbe belehelyezzük a húsokat, majd alufóliával befedjük, és 20 perc alatt 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Ha megsült, rátesszük a pirított zöldségeket és a kétféle reszelt sajtot.
Visszatesszük a sütőbe grillező módra, amíg rápirul a sajt.
A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd olívaolajon a zöldfűszerekkel és a fenyőmaggal összepirítjuk, és a hússal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.