Előkészítés: A tojást felverjük. A juhsajtot fazékban széttördeljük, felolvasztjuk a mustárral, rákenjük 4 szelet húsra, ráteszünk 1–1 szelet tarját, és lefedjük egy másik hússzelettel. Kézzel összenyomjuk, és lisztben, a tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk. A répát meghámozzuk, és vastag csíkokra vágjuk. A zöldbab végeit levágjuk.
Elkészítés: A sárgarépát és a zöldbabot 1–1 babérlevéllel ízesítve külön-külön forró sós vízben megfőzzük. Az újhagyma zöldjéből madzagot csinálunk, és átkötjük vele a zöldségeket. A húsokat forró olajban kisütjük, megsózzuk, és melegen tartjuk. A vajat felolvasztjuk, és megpirítjuk benne az összekötözött zöldségeket. A húst a sárgarépával és a zöldbabbal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.