Előkészítés: A tojást felverjük. A juhsajtot fazékban széttördeljük, felolvasztjuk a mustárral, rákenjük 4 szelet húsra, ráteszünk 1–1 szelet tarját, és lefedjük egy másik hússzelettel. Kézzel összenyomjuk, és lisztben, a tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk. A répát meghámozzuk, és vastag csíkokra vágjuk. A zöldbab végeit levágjuk.
Elkészítés: A sárgarépát és a zöldbabot 1–1 babérlevéllel ízesítve külön-külön forró sós vízben megfőzzük. Az újhagyma zöldjéből madzagot csinálunk, és átkötjük vele a zöldségeket. A húsokat forró olajban kisütjük, megsózzuk, és melegen tartjuk. A vajat felolvasztjuk, és megpirítjuk benne az összekötözött zöldségeket. A húst a sárgarépával és a zöldbabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.