A nyulat megtisztítjuk, hat-nyolc darabba vágjuk. A borral leöntjük, egy éjszakán át hideg helyen érleljük. Ezután az olajat egy serpenyőben megforrósítjuk, és a fokhagymát megfonnyasztjuk benne, majd kidobjuk. A lecsöpögtetett nyúldarabokat ebben a fokhagymás olajban körös-körül megpirítjuk, majd a páclevet ráöntjük. Sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük, és lefedve puhára pároljuk. Ezután a fedőt levesszük és addig hagyjuk a tűzön, ameddig a leve sűrű, vörösesbarna mártássá nem sűrűsödik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.