Elkészítés: A káposztát lereszeljük, kissé sózzuk, állni hagyjuk, majd kicsavarva nagyobb lábasban az olajon puhára dinszteljük, s a végén megborsozzuk.
Az élesztőt tejben felfuttatjuk, és a hozzávalókból könnyen nyújtható tésztát készítünk, amit lisztezett deszkán fél cm vastagra kinyújtunk, s egyenletesen rákenjük a káposztát.
Ekkor összehajtjuk, és fél óráig pihentetjük, majd kinyújtjuk. A tetejét késsel hosszában, széltében megvagdossuk, és középméretű pogácsaformával kiszaggatjuk.
Lisztezett tepsibe rakjuk, a tetejüket tojással megkenjük, s világos színűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.