Elkészítés: A káposztát lereszeljük, kissé sózzuk, állni hagyjuk, majd kicsavarva nagyobb lábasban az olajon puhára dinszteljük, s a végén megborsozzuk.
Az élesztőt tejben felfuttatjuk, és a hozzávalókból könnyen nyújtható tésztát készítünk, amit lisztezett deszkán fél cm vastagra kinyújtunk, s egyenletesen rákenjük a káposztát.
Ekkor összehajtjuk, és fél óráig pihentetjük, majd kinyújtjuk. A tetejét késsel hosszában, széltében megvagdossuk, és középméretű pogácsaformával kiszaggatjuk.
Lisztezett tepsibe rakjuk, a tetejüket tojással megkenjük, s világos színűre sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.