Egy lábasban a tejet a margarinnal felforraljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a grízt, és végül a kókuszreszeléket.
Jól elkeverjük, langyosra hűtjük, majd egy zsírpapíron 2 cm széles rudakat formázunk belőle, és 2-3 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A csokoládét kevés olajjal gőz fölött felolvasztjuk, majd a kókusz rudakat kockákra vágjuk, és a csokoládéban megforgatjuk.
Alufóliával bélelt tálcára – vagy rácsra –helyezve hűtőszekrénybe tesszük és megvárjuk amíg a csoki rádermed.
A receptet és a fotót Huszanke felhasználónk küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.