Elkészítés: Olajon üvegesre pdinszteljük a vöröshagymát. Mikor szép üveges, belerakjuk a passzírozott fokhagymát. Ezt is kicsit lepiritjuk. A gázt vegyük le takarékra, és mehet bele a sűrített paradicsom. Ez ugyanúgy, mint a füszerpaprika, megéghet és megkeseredhet, úgyhogy vigyázzunk vele. Ezután mehet bele a csíkokra vágott sertéscomb. Sózzuk és borsozzuk. A húst pirítsuk le egy kicsit, ne engedjük fel semmilyen folyadékkal, hiszen hús engedni fog elég levet a pároláshoz. Csak akkor öntsük fel kevés vízzel, amikor a hús félkemény. Főzzük készre, és hasábburgonyával tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.