Elkészítés: A húst kisebb szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és megborsozzuk. A vöröshagymát felaprítjuk, üvegesre pároljuk egy kevés olajon, majd a hús mindkét oldalát is megpirítjuk. Felengedjük annyi vízzel, ami ellepi, teszünk bele 3 babérlevelet, 2-2 teáskanál szurokfüvet és kakukkfüvet. Lefedve pároljuk legalább 1 órán keresztül, ha kell, öntünk utána vizet. Mikor már majdnem puha, mehet bele 2 evőkanál mustárt és 3 evőkanál savanykás lekvár, só izlés szerint. Ha teljesen megpuhult a hús, a tejfölből és 2 kiskanál lisztből gyenge habarást készítünk, és az ételbe szűrjük. Még egyett forralunk rajta és kész!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.