Elkészítés: A füstölt csölköt megfőzzük úgy, hogy a csontot ki lehessen húzni belőle, de ne essen szét. Főzés közben ajánlatos legalább egyszer a főzővizet lecserélni.
Amikor megfőtt, megvárjuk, hogy a levében langyosra hűljön, majd kivesszük, és egy konyharuhába szorosan betekerjük, majd hűtőbe tesszük 1 éjszakára.
Másnap kivesszük, és óvatosan ujjnyi vastag szeleteket vágunk.
A fokhagymát sszezúzzuk, összekeverjük a mustárral, kevés sóval és borssal. A kapott masszával bekenjük a hússzeleteket, bepanírozzuk és kisütjük.
Petrezselymes főtt burgonyával és káposztasalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.