Elkészítés: A vajon megdinszteljük az apróra vágott újhagymát és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük az összevágott krumplit, feleresztjük vízzel, s beledobjuk a leveskockát. Mikor a krumpli félig megfőtt, rátesszük a rózsákra szedett kelbimbót. Megfőzzük, néhány rózsát félreteszünk.
A levesbe keverünk kevés tejet és tejszínt. Ízesítjük szerecsendióval, majd botmixerrel pürésítjük. Még egyszer felforraljuk, majd a félretett brokkolirózsákkal, tejszínnel és pár szem mogyoróval díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.