Elkészítés: Sós vízben kifőzzük a rózsáira szedett brokkolit, majd leszűrjük.
A halat citromlével meglocsoljuk, és egy kicsit állni hagyjuk. Később csíkokra vágjuk, lisztben megforgatjuk, majd teflonedényben kevés olajon ropogósra sütjük.
Kikenünk egy tűzálló tálat. Rétegenként beletesszük a brokkolit és a halat. A tojásokat összekeverjük a tejföllel és a tejszínnel. Ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval. Ráöntjük a brokkolis halra, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.