Elkészítés: Először feltesszük a brokkolit és a karfiolt ételízesítős vízben főni. Majd a hagymát felkockázzuk (nem kell apróra), és a tonhal olajos levén üvegesre pirítjuk. Ráborítjuk a tonhalat, összeforgatjuk, ízesítjük borssal, ételízesítővel, tárkonnyal, petrezselyemmel és a citromlével. Közben megfőzzük a tésztát sós vízben. Amikor a brokkoli-karfiol megpuhult, leönjük róla a vizet, és a rózsákat belekeverjük az imént elkészített tonhalas keverékbe. A kifőtt tésztát tűzálló tálba tesszük, ráhalmozzuk a tonhalas-brokkolis-karfiolos szaftot, megkeverjük. A tejfölt kikeverjük a tojással (ízlés szerint lehet bele tenni sót, borsot), ráöntjük a tészta tetjére, sütőbe tesszük, és 200 fokon kb. 15 percig sütjük (szép piros legyen a tetje). Már tálalhatjuk is! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.