A buboréksüti elkészítéséhez a tojásokat a vízzel, a cukorral és a vaníliás cukorral felverjük. Hozzászitáljuk a lisztet és a sütőport, és óvatosan elkeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük. A megsült piskótát még melegen nedves konyharuhában feltekerjük. Ha kicsit kihűlt, megkenjük a lekvárral, majd a tejszínhabbal és beleszórunk 15 dkg feldarabolt gyümölcsöt, majd feltekerjük.
A maradék gyümülcsöt leturmixoljuk. A görög joghurtot ízlés szerint ízesítjük cukorral, majd beleöntjük a turmixolt gyümölcsöt. Hideg vízbe áztatjuk a zselatint, kinyomkodjuk, majd meleg tejben feloldjuk és hozzáöntjük a joghurtos krémhez.
A buborékos szilikon formát hideg vízzel kiöblítjük, majd a joghurtos krém felét beleöntjük. Rátesszük a formára vágott (hogy beleférjen a formába) piskótatekercset, kicsit lenyomkodjuk, majd ráöntjük a maradék krémet. Kicsit az asztalhoz ütögetjük, hogy mindenhova kerüljön a krémből.
Betesszük a hűtőbe egy éjszakára, hogy keményre dermedjen. Másnap a formából szépen ki lehet szedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.