Elkészítés: A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, hirtelen átsütjük. Hozzáadjuk a felkarikázott vöröshagymát, aprított fokhagymát, és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk. A megtisztított gombát kis kockára vágva, sózva, borsozva kevés olajon addig pároljuk, míg a leve elfő, a petrezselymet is hozzáadjuk. Ráütünk egy tojást, hogy összeálljon. Tűzálló tálba öntjük a hús alatt lévő zsiradékot, a hússzeleteket egymás mellé helyezzük, a gombás masszából kisebb halmokat rakunk rájuk, reszelt sajttal megszórjuk. Sütőbe téve a sajt ráolvadásáig sütjük. Mondjuk sült krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.