Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy összeálljon. A tésztát 2 részre osztjuk, kinyújtjuk, és a tepsi hátoldalán 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez a cukrot megpirítjuk és felengedjük 2,5 dl forró tejjel. A lisztet 2,5 dl tejjel simára keverjük, hozzáöntjük a karamellás tejet, és sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt, a lágy vajjal habosra keverjük a krémet, majd a 2 lap közé töltjük.
A tetejét csokoládémázzal vonjuk be úgy, hogy a csokoládét felolvasztjuk, hozzákeverjük az étolajat, és mikor langyosra hűl, a sütemény tetejére öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.