Elkészítés: A virsliket hosszában félbevágjuk, a belsejüket megkenjük fűszervajjal. Ha nem kapunk fűszervajat, akkor magunk is elkészíthetjük. Teavajba keverjük kedvenc fűszereinket vagy kész fűszerkeveréket (pl. grill fűszerkeverék). Ha megkentük a virsliket, a két fél közé vágjunk egy szelet sajtot és sonkát, majd fogvájókkal szúrjuk össze a virsliket. Ezután lisztezzük be az összetűzött virsliket, és forgassuk palacsintatésztába (nem árt, ha a tészta kicsit sűrűbb). Olajban süssük ki a virsliket. Nagyon finom friss tavaszi salátával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.