1 evőkanál olaj vagy zsír : felmelegíteni
5 dkg árpa : a forró zsiradékon megpirítani
1 répa
kevés zeller
1/2 póréhagyma
1/2 hagyma : ezeket apróra vágva hozzáadni, kis lángon pirítani
1 1/2 l víz : felönteni
1 egész hagyma
1 borjúláb
10 dkg füstölt hús : hozzáadni
sóval, borssal : fűszerezni
főzési idő: 2 –3 óra
Végül a húst kivenni, felaprítani, majd a levesbe visszatenni, kevés tejszínnel, petrezselyemmel, snidlinggel fűszerezni
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.