Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és karikákra szeljük. Az olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, rátesszük a darálthúst, és tovább pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük. A karikára vágott burgonyát és a húst vajjal kikent tűzálló tálba rétegezzük. A tetején burgonya legyen. A tejet, tejfölt, tojást, sót elhabarjuk, és leöntjük vele a burgonyát. Vajdarabkákat rakunk a tetejére, és reszelt sajttal meghintjük. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.