Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, hűtjük, majd szeletekre vágjuk. A hagymát kockára vágjuk, a zöldpaprikát csíkokra. A darált húst 2 tojássárgájával, sóval, borssal, petrezselyemmel és majoránnával jól összekeverjük, majd zsemlemorzsát dolgozzuk bele hogy ne legyen túl lágy. A keménytojásokat karikára vágjuk. 2 dl tejföllel és a 2 tojássárgájával jól összekeverjük és sózzuk. A tepsit kiszírozzuk vagy vajazzuk, zsemlemorzsával beszórjuk. A sütőt előmelegítjük. A burgonyát lerakjuk sorba, erre a darált húst, tojásos tejföl, burgonya, tojáskarika, tojásos tejföl, burgonya, darált hús, paprika csíkok, burgonya és tojásos tejföl kerül. Megszórjuk lilahagymával, majd ráöntjük a maradék 2 dl tejfölt, és kb. 50 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.