Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, hűtjük, majd szeletekre vágjuk. A hagymát kockára vágjuk, a zöldpaprikát csíkokra. A darált húst 2 tojássárgájával, sóval, borssal, petrezselyemmel és majoránnával jól összekeverjük, majd zsemlemorzsát dolgozzuk bele hogy ne legyen túl lágy. A keménytojásokat karikára vágjuk. 2 dl tejföllel és a 2 tojássárgájával jól összekeverjük és sózzuk. A tepsit kiszírozzuk vagy vajazzuk, zsemlemorzsával beszórjuk. A sütőt előmelegítjük. A burgonyát lerakjuk sorba, erre a darált húst, tojásos tejföl, burgonya, tojáskarika, tojásos tejföl, burgonya, darált hús, paprika csíkok, burgonya és tojásos tejföl kerül. Megszórjuk lilahagymával, majd ráöntjük a maradék 2 dl tejfölt, és kb. 50 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.