Elkészítés: A darált húst és a hajában megfőtt, összetört burgonyát 1 dl tejjel összekeverem, és hagyom állni körülbelül 15 percet, majd beleteszek 1 tojást, a zúzott fokhagymát és vöröshagymát, 2 evőkanál zsemlemorzsát, sót és borsot, csipetnyi őrölt fűszerköményt. Ezt jól összekeverem. Fasírt jellegű masszának kell lennie. Ha túl híg lenne, tegyünk bele még kevés zsemlemorzsát.
Húsgombócokat formálok belőle, tenyeremmel ellapítom őket, és zsemlemorzsába hempergetem, majd olajban kisütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.