Elkészítés: A krumplikat megfőzzük, egy nagy tálban összetörjük egy kis olajjal, hozzákeverjük a lisztet, és megsózzuk. Az élesztőt cukrozott tejben felfuttatjuk, beletesszük a lisztes keverékbe, és kis vízzel lágy tésztává gyúrjuk. (A burgonyától nem szárad ki a tészta, így ropogós lesz, de belül omlós.)
Egy órát kelni hagyjuk.
Ujjnyi vastagra nyújtjuk, megkenjük tojássárgával, betesszük a sütőbe, és kelesztjük még kb. 10 percet. Utána megkenjük a tetejét vajban pirított fokhagymával és fűszerekkel, majd rakunk rá sok hagymát, bacont, kolbászt, sajtot, és megsütjük.
Tálalásnál tejfölt is tehetünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.