Elkészítés: A krumplit hámozás nélkül jól megmossuk, nagyjából fél cm-es szeletekre karikázzuk. Majd egy serpenyőben nagyon kevés olajon ropogósra sütjük. (Mintha sült krumplit sütnénk.)
Míg a krumpli sül, felkarikázzuk a kolbászt, a hagymát félbevágva karikázzuk, és a paradicsomot is felvágjuk. A tojást felverjük, sózzuk, borsozzuk kicsit erősebben, mint egy átlagos rántottánál, hiszen ebben a burgonyát is figyelembe kell venni. Viszont a ló túl oldalára sem szabad esni, mivel a kolbász is sós valamennyire, és ha elvetjük a sulykot, akkor ehetetlenül sós végeredményt kapunk.
Amikor a krumplikarikák ropogósra sültek, kiszedjük a serpenyőből, és a felesleges olajat leöntjük róla. Feleslegesen azt értem, hogy ne tocsogjon a krumpli az olajban. :) Ezután ugyanebbe a serpenyőbe belerakjuk a felkockázott kolbászt, egy kicsit megsütjük - kiengedi a saját zsírját, amiben megsüthetjük az omlettünket.
Nagyjából 5 perces sütés után rátesszük a kolbászra a krumplit, a hagymát és a paradicsomot. Óvatosan keverünk rajta egyet, majd ráöntjük a felvert tojást. Takarékra vesszük a gázt, és szépen, lassan készre sütjük. Tetejére fedőt rakhatunk, így mindenhol egyenletesen fog sülni. Olykor-olykor megrázzuk a serpenyőt, hogy ne ragadjon le az alja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.